OnSighTT 0 Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Nick : GeT_RiGhT -A- Link do SSów : http://speedy.sh/wYTYm/cstrike.rar Wycinek z konsoli :[AMXBans] ===============================================[AMXBans] You have been banned from this Server![AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Reason: 'Wstaw screeny na cs-classic.pl'[AMXBans] Duration: 'permanently'[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:1882729249'[AMXBans] Your IP: '78.131.235.38'[AMXBans] ======================================= Serwer : OnlyDe_Dust 2 Prosze o ub Ps ja nawet nie umie włączyć czitów a to że mam ns to nie znaczy że musze mieć zara wh calą poczte mam w potwierdzeniach o rejestracje na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 SSow ma być 5 sztuk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Gracz zostaje zbanowany a temat zostaje zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Lista banów → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum → Archiwum: Prośby o UB". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi