BlazE 565 Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Jak już było to sorry. Miałem przerwe od CS i teraz jak gram to zwiesza mi cs'a podczas gry. Łapie takie 2 freezy jeden po drugim ...Reinstalowałem cs'a i nic. Jakby ktoś wiedział o co chodzi i umiał pomóć to z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Blejz opisz dokladniej, grasz i sciny czy latasz myszką i sciny czy jak akcja ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 10 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Mam podczas gry bez względu czy ruszam czy nie. Wyłączyłem synchronizację pionową i chyba jest lepiej Jutro będe miał troche więcej czasu to przetestuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 wiesz co pobierz COMBOFIXA http://www.instalki.pl/programy/download/Windows/antyspyware/ComboFix.html masz:)zrob skana usun wirusy mi to pomagalo w cs,tez mi sie scinal na starym kompie zainstalowalem ten program i dziala:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 2 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Dziękuje za podpowiedzi./Done Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi