Vsatres 0 Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Więc Mario proszę ja ciebie o wstawienie dowodów na to iż mam wh. Miałem robione ssy i dostałem UB proszę o wrzucenie dowodów Nick :VsatresLink do SSów : NIE ZROBIONOWycinek z konsoli : Zbanowny przez Mario* [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Powod: 'Wallhack' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:2060800517' [AMXBans] Twoje IP: '87.99.101.84' [AMXBans] ====================================== Serwer :ESET]#1 [CoD 350 LvL] Cs-Classic.pl [3 SEZON][EXP x2 22-11][Call Of Duty] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LewyMario 1 Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Przepraszam ja Ciebie, widocznie się pomyliłem....(hltv z tej mapy nie ma jeszcze, ale przeczytałem wczesniejszy temat od cb o ub , wiec widocznie sie pomylilem) grasz strasznie podobnie pod wh, widocznie dobre sluchawki ^^jeszcze raz wielkie SORRY ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 22 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Lista banów → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum → Archiwum: Prośby o UB". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi