VoltiSky 0 Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Moja historia zaczeła się... gdy weszłem na serwer wtedy zbierałem na AWP aby zesnajpić kogoś w tym czasie kampilem na Respie TT bo z trupa wychodzili CT i miażdżyły wszystko na swej drodze wtedy ubiłem z 3 typa w tym admina Adam. Gdy szedłem podkładać pakę zaboaczylem coś takiego : BUILD 5787 SERVER (0 CRC) Server # 11 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Pozostalo ci 3 minut i 6 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : VoltiSky [AMXBans] Powod : ' Bijesz z respa ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 24599394 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 188.95.28.3 ' [AMXBans] =============================================== *DEAD* Adam. : Elow tusia (przepraszam za wulgaryzmy które sie pojawią) Ja sie Kurwa pytam jak to bana za kampienie jak mam jeszcze minute na cele mapy. to jest niedopuszczalność mścić się na kogoś bo go zabił i zaliczył jednego zgona. To po co jest resp na serwie tak wiem od respienia ale tam są naprawde dobre pozycje dla AWP i gówno mnie obchodzi to że tam nie wolno to zablokujcie AWP a nie bana dostawać gdzie jest to napisane że nie wolno PS: Zróbcie coś z Adam. za niesłuszne banowanie. Pozdro VoltiSky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam. 2 Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Z tego co wiem to runda trwa 2 minuty , a Ty około minuty od zaczęcia rundy jesteś jeszcze na respie , Czekając na CT aż wyjdzie z trupa by se posnajpić. Chciałbym dodać , nie lubię mściwych ludzi i nie jestem taką osobą . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VoltiSky 0 Opublikowano 11 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Ale zrozum to że mam czas na cele mapy niektórzy nie wykonują ich a ja tak ja szedłem je wykonywać podkładając pake na B A te dwie minuty są na wykonanie celu i nieważne że miałbym 10 sekund ale bana nie masz prawa mi dać za kampienie na respie a jak ci nie pasuje to usuń z serwa AWP i będzie dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Wydaje mi się, że skarga niesłuszna. Bany na 5 minut jak pamiętam nie wchodzą pod uwagę w skargach. Chyba, że admin banuje Cię celowo co chwilę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Od każdego bana można napisać skargę nawet takiego na 1 minutę. Tymczasem w tej skardze nie widzę powodu do ukarania admina jest to serwer FFA[Only DD2] , panuje unas zasada wykonywania celów mapy. Więc ukarał cię banem " 5 min " za kampienie na respie z AWP, można stać z awp na respie ale nie całą rundę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: CloseJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi