Miłosz 2 789 Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 1.Twój Nick: Siwy 2.Nick admina/gracza który zawinił: Rikey 3.Admin/Gracz : @ 4.Data i godzina: 18:46 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): AMXBans 6.Opis sytuacji: Admin nie ma prawa zbanować drugiego admina. (Regulamin) Nawet jak jest dany od razu powód bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikey 11 Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Dobra, wiem. Popełniłem błąd, ale to jest mój popi.... dzień. Nie to, że jest 13 piątek, to jeszcze w życiu mi się nie układa, ale dobra. Może nie będziesz się wykazywał brakiem kultury jako admin, admin ma dawać przykład do wzoru, a nie wykazywać się brakiem kultury .. Tyle ode mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 13 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 To było pisane do ciebie i słowo "musisz bić tak kurwa" (u@) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 takie cos na u@ ma nie byc brane pod uwage jesli admin by pisal na @@ lub na say rozumiem , tymczasem Rikey otrzymujesz upomnienie slowne jesli sie to powtorzy nie musze mowic dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Close Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #4 [ZombieExpMod 4.3]Cs-Classic.pl[MISJE] | Pukawka.pl → ZombieSkargi" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi