Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Witam chciałbym sie zapytac jakie gry mi pojda na 100%Parametry kompa:)Windwos 7,64 bitRam:2,50 GbKarta graficzna:nvidai geforce 8500 GT 512MBProcesor:Intel® Pentium ® 4 CPU 3.20 Ghz 3.19 Ghz 1 rdzeniowy;/Lubie gry STRZELANKI(cs1.6,battlefield)Wyscigowki,rozne nfs itdPodawajcie swoje propozycje w co bym mogl na tym zagrac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiołaS 5 Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Radzę ci zmienić kartę graficzną, bo z tą kartą nie obraź się ale w co najwyżej w mario bros. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 14 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 widac ze sie nie znasz;/elo jakos battlefield chodzi mi na najwyzszcyh obrotach jakos NFs most wanted na full detalach bez SCINEK wiec kolo mam zmienic haha pzdr elo!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vI3nIo 77 Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 APB Reloaded piszesz ze lubisz strzelanki to chyba cos dla ciebie ,gierka w stylu gta (multiplayer) skloro bf chodzi Ci na najwyzszych z ta gra nie bedziesz miec problemow polecam ciekawa, gra wiele misji, duzo godzin dobrej zabawy :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn 31 Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Polecam Ci Call of duty Modern Warfare 3! Znakomita gra, zawdzięcza wiele emocji i dobrej zabawy. Niestety Gra jest do kupienia, steam żąda za nią ok 200 zł. Jest to bardzo drogi interes, ale jeżeli tylko Cię stać, to naprawdę warto. Sam posiadam ową grę, z którą spędziłem mnóstwo czasu. Obecnie nie mam kiedy spędzać z nią choćby wolnych chwil, jeżeli byłbyś zainteresowany, możemy po negocjować nad sprzedażą. Z pewnością nie będzie to 200 zł, myślę, że bez problemu się dogadamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 18 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 nie nie dziekuuje:Dwole cs i battlefielda p4f:Dpoza tym za cod nie przepadam:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak Aktywnosci Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi