PoProstuPro 0 Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 1. Serwer: Zm 2. Nick: PoProstuPro 3. Imię: Olaf 4. Wiek: 15 5. Znajomość Amxx(0/10): 9/10 6. Mikrofon(Tak/Nie): Nie,ale zamierzam zakup 7. Składka(Tak/Nie): Tak 8. Czas spędzony na forum: Tylko 3 h 9. Opisać siebie: Jestem ogarnięty, miły, kulturalny i pomocny.10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Często siedze na serwerze i jak nie ma admina gracze łamią regulamin, a ja z tym nic nie moge zrobić. Jest to mój ulubiony serwer i bardzo chce zostać tu adminem 11. Linki do reklam: http://cs-wojak.com/showthread.php?tid=2318 http://cs-control.pl/topics14/28011.htm#84596 http://cs-maxskills.pl/showthread.php?57895-Reklama&p=208383#post208383 Nie widziałem ile reklam jak za mało to proszę o napisanie 12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; ss-y demko, perm -Gdy ktoś nadużywa micro; upomnienie/kick/ban -Nadużywa Kultury na serwerze; upomnienie/kick/ban 13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Non steam Wymagania: Wymagania: ~Wiek 15+ Tak ~Mikrofon(nie wymagane aż tak) Nie ~Minimum 25 godzin gry na Serwerze Tak ~Kultura Tak ~Obsługa amxmodmenu w jednym palcu Tak ~Użytkownik pisząc podanie powinien mieć ZERO WARNÓW NA FORUM Tak ~Aktywność na forum(nie jest ważna aż tak) Nie byłem zbyt aktywny ale jak dostane Admina to będę ~Oczywiście kreatywność i umiejętność ogarnięcia serwera Tak ~Reklamowanie Serwerów Tak ~Składka dla osób ze steam nieobowiązkowa Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 3 reklamy dorób, bo ta 1 nie działa. A co do siedzenia na serwie. - Ostatnio bardzo rzadko cię widze czyli Nie. @ Od dziś cię pierwszy raz widzę. Posiedź na serwie a nie jak mówiłem obudziłeś się i chcesz admina po 1-2 tygodniach co cie nie było na serwie. @ Kudlaty wiem bo go wiele razy widziałem. Ale 2 tygodnie czy 1.5 nie było go ani razu na serwerze - więc chyba nie dostanie i nie chyba tylko na pewno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budus 53 Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Jak dorobisz reklamy, posiedzisz na serwerze, zapłacisz składkę to będę na TAK. I nie spamuj w podaniu bo jeszcze warna zarobisz, a wtedy możesz pożegnać się z myślą o adminie @Siwy Zanim dostałeś admina, kolega dużo przesiadywał na serwerze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 NIE posiedz wiecej na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikey 11 Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Na nie, powody UP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cr3ativ3 0 Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Jestem na nie koleś ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 18 Września 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Posiedź Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi