eugeniusz:DD 0 Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Dostałem żeby wstawić screeny na serwerze o takim IP 193.33.176.93:27015 , patrzałem na porade w ktorej wszystko znalazłem oprocz virtualstore i problem w tym że naprawde nie moge znaleźć tych screenow poradźcie mi coś Jeżeli da rade np. wykupić UB to dajcie mi znać , z góry dzięki Pozdrawiam eugeniusz:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 A więc tak jak masz Win 7 to poszukaj. Wejdz w folder moje dokumenty ( przeważnie nazwa konta) na pulpicie, daj organizuj -> opcje folderów i wyszukiwania -> widok -> i zaznacz pokaż ukryte pliki foldery i dyski. Teraz pojawi ci się folder AppData, wejdz tam i kliknij Local, nastepnie VirtualStore, potem program files, i tam będzie twoje archiwum valve, gdzie na 99% bedą twoje ssy." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eugeniusz:DD 0 Opublikowano 15 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Tylko że w folderze Local nie mam Virtualstore . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 na youtube masz poradniki jeszcze inne, opcje są zawsze 2. : 1. SSy są zawsze. 2. Ktos twierdzi ze ich nie ma. Masz standardowo 24h na ich znalezienie i wstawienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Gracz zostaje zbanowany a temat zostaje zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Lista banów → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum → Archiwum: Prośby o UB". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi