Truskawkowy 52 Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Siemanko. Dzisiaj otrzymałem bana na 30 min na mapie zm_dd za "txt". Wdg mnie ban niesłuszny dlatego że bardzo łatwo tam wbić nie sposiadając multiskoków itp.Oto demko: DemkoCo mi Rikey powiesz na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikey 11 Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Sorki, nic Ci na to nie powiem. Nie mogę odtworzyć demka. Najwyżej jak można by było - to tylko mogę Cię przeprosić za to i zwrócić honor. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkalnyPatataj 100 Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 hmmmm Rikey popełniłeś błąd... Człowiek popełnia błędy, ale postaraj się uczyć na błędach aby więcej ich nie popełnić. A tak poza skargą to szacunek, że potrafisz przyznać się do błędu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Wyjaśnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi