PawełeK. 53 Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 mam problem z amxmodmenu daje 5x ss ss robi nie daje bana no to jest załosne ....... denerwuej sie bo gracze skarżą że wh itd a co ja mam zrobić wgl nie działa nawet jak chce dac za ab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*WSRH* Siemanko:) 27 Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Jeśli masz jakieś znaki w nicku to tak jest. Po za tym z tego co -_- pisał jest problem z AMX. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 15 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 mam znaki w nicku no nie rozwalaj mnie nie w tym problem mam nick PaweleK. ale nigdy tego nie mialem .. to od serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: ZROBIONE Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #6 [CoD 101 LvL] Cs-Classic.pl || Pukawka.pl → CodDyskusje" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi