Arsen HBC 0 Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Prosze o ub na nick .:Arsen:. wrzucilem ssy wszystko czyste temat zamkniety lecz dalej mam bana na nick .. nie wiem co mam robic prosze o szybkie UB! tu link do ub ... http://forum.cs-classic.pl/topic/11926-ub-arsen/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 No to jak masz bana na nick to pisz do h@. bo Support UB nie może ci zdjąć bana na nick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arsen HBC 0 Opublikowano 16 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Napisalem juz ale podobno nie ma takiego nicku zbanowanego ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arsen HBC 0 Opublikowano 16 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Mhh bardzo fajnie nie bede mial ub ani rekompensaty bardzo fajnie tyle czasu poswiecilem na graniu na tym serv a teraz ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 TEN NICK NIE JEST ZBANOWANY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Wyjaśnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Lista banów → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum → Archiwum: Prośby o UB". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi