Skocz do zawartości

[UB]UB Wevomif

Wevomif

Rekomendowane odpowiedzi

Nick : WevomifLink do SSów : http://speedy.sh/aBFBG/cstrike.rarWycinek z konsoli : Wevomif killed Blind with grenadeWevomif killed $WiecznyStudent$ with grenadeF@Z! killed KarassyL with scoutM l o d z i a c z e k ;d killed F@Z! with mp5navyKrejzol :  /klasaMC ZiomeK droppedMC ZiomeK has left the gamePrezes. killed Krejzol with awpMoSeS :  /sklep$WiecznyStudent$ :  /drop1tivolto killed M l o d z i a c z e k ;d with knifeWinterSpeed killed KazuMa* with mp5navyWevomif (RADIO): Fire in the hole!Wevomif killed tivolto with awp[AMXBans] ===============================================[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Powod: 'Wstaw screeny na cs-classic.pl'[AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie'[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN'[AMXBans] Twoje IP: '83.6.123.203'[AMXBans] ===============================================Prezes. killed WinterSpeed with awpPrezes. killed Wevomif with awpKazuMa* dropped"mp_timelimit" changed to "27"Kicked by Console:  Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole.Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole.Serwer : 5 Call of Duty [45001 lvl]

Dostałem bana za zabicie admina granatem. Nie widziałem go, ale widziałem $WiecznegoStudenta$. Admin dostał przypadkiem i za to poleciałem.

• 2 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności