MisterCe 0 Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 1.Server: [ZombieMod 4.3]. 2.Nick: MisterCe. 3.Imię: Piotr. 4.Wiek: 16 lat. 5.Znajomość Amxx(0/10): 7/10. 6.Mikrofo(Tak/Nie): Nie. 7.Składka(Tak/Nie):Zalezy kiedy i po ile. 8.Czas spędzony na forum: 1 miesiąc oraz 2 tygodnie. 9.Opisać siebie: Jestem poważny, lubie się posmiać oraz nietoleróję nieuczciwej gry. 10.Dlaczego chcę zostać adminem servera:Chcę zostac adminem tego servera, ponieważ dużo razy widziałem jak gracze grali nieczysto wtedy admina nie było na serverze, a ja nie lubie takich graczy. 11.Reklamy: "Dogadane z -_-" 12.Co robisz gdy: - Ktoś uzywa dopalaczy; ss'y/demko/perm, -Gdy ktos nadużywa mikro; ostrzeżenie/kick/ban od 5min do 30min, -Nadużywa kultury na serverze:ostrzeżenie/kick/ ban od 30min do 1h. 13.Platforma CS(NonSteam/Steam):NonSteam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saviol 0 Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Zdecydowany przeciw, stara się o admina, a sam gra nie fair współpracując z zombi jako ct. Admin powinien dawać dobry przykład, a nie robić takie rzeczy.Dowody w tym temacie: http://forum.cs-classic.pl/topic/11961-skarga-alim-i-misterce/#entry66880 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Jestem na Nie, jak ty masz 16 lat i masz nick kradziony z "jutuba" to pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 NIE twoje zachowanie nie świadczy o tym że masz 16 lat. podanie napisane na "odwal się" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: NIE Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi