FoX 0 Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Nick : FoX Link : http://speedy.sh/HqquK/SSY.rar Wycinek : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Powod: 'Wstaw screeny na cs-classic.pl' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:54009741' [AMXBans] Twoje IP: '83.29.161.150' [AMXBans] =============================================== PS : Wbiłem na serwa, zagrałem jedną rundkę i w tej samej dostałem bana, pewnie głównym powodem było to że zabiłem admina, no bez przesady, admin nawet nie wbił na specta i nie poobserwował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Admin Kobys...Gracz odbanowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Lista banów → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum → Archiwum: Prośby o UB". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi