Owca Terrorystka 0 Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Witam Z tej strony Owca znana osoba na serwerze DD2. Chciałbym poprosić Adminów o częstsze wchodzenie na serwer gdy to jest możliwe z powodu tzw. Ataku cziterów. Gdy admin wyjdzie z serwera wiele osób włącza aim, wh i zapierdalają po mapie dając każdemu headshota lub z wynikiem 60-2. Oczywiście sam bym się chciał zgłosić na admina ale mam za mało lat. Mam nadzieje że coś z tym zrobicie:) Pozdrawiam Owca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 NIestety nie ma tylu dysponujących takim czasem adminów, żeby zawsze ktos był 24h na serwie. Zapraszam do nagrywania demek i zgłaszania cziterów w odpowiednim dziale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Owca Terrorystka 0 Opublikowano 18 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Nie chodzi mi żeby 1 admin był 24h. Np można zrobić plan Derp od 14-16 (jak ma czas) pilnuje serwer potem Herp od 16:01-18 (jak ma czas). Nagrywać nie mogę komp za słaby:c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Kolego to tak nie działa ... btw jak komp za słaby do nagrywania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Owca Terrorystka 0 Opublikowano 18 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Przed chwilą się dowiedziałem jak nagrywac demko:P więc jak będzie jakiś cziter to nagram:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 No to chyba wyjaśnione.Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #2 [Only DD2] Cs-Classic.pl CLASSIC] | | Pukawka.pl → FFaOgólne" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi