Lexani 0 Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 1.Twój Nick: ~MocnyReko~ 2.Nick admina/gracza który zawinił: Mlodziaczek 3.Admin/Gracz : admin 4.Data i godzina: 18.09.2013 ok.16:50 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): nie mam(nwm jak wyciąć wycinek z konsoli) 6.Opis sytuacji: Dostałem bana za miny i klatki na godzinę po tym jak wyszedłem z serwera. Nie wiem jakim cudem dostałem bana skoro nic mi się nie wyświetliło. Później chce wejść na cs wyświetla mi się ''Zbanowny nick'', zmieniłem nick i wszedłem na serwa po to aby zapytać się za co ban no i nagle dostałem perma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Admin nie miał prawa ci dać perma ani banować nick. Jeżeli dostałeś 1h to kolejny ban powinien być przedłużony czyli 3h. Tutaj to powinien być UB nawet jeżeli na aktywnym jak dobrze zrozumiałeś wszedłeś Pisz tu <http://forum.cs-classic.pl/forum/85-pro%C5%9Bby-o-ub/> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexani 0 Opublikowano 18 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Tyle że ja ani wycinki z konsoli nie mam ani ss. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M l o d z i a c z e k ; d 61 Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Zacznijmy od tego ze chcialem cie zbanowac za Miny i Klatki na godzine.. Ale Nie moglem bo pisalo "Gracz jest Zbanowany" to wpisalem komende w konsoli, zbanowalem cie na nick i pozniej wywalilem.. Sam rybak nawet mowil zeby tak robic.. A pozniej jak wszedles na ab to dostales perma -,- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexani 0 Opublikowano 19 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Tyle że o banie na godzine nic mi się ni wyświetliło. Wszedłem na serwa po to aby zapytać się za co ban i nagle perm -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexani 0 Opublikowano 19 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Wypowie się jakiś administrator ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Dostałeś UB / twój nick także Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Close Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi