prezes. 0 Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 1.Twój Nick: Prezes. 2.Nick admina/gracza który zawinił: M l o d z i a c z e k ; d 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 10:30 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): AMX BANS! 6.Opis sytuacji: O godzinie 9:49 moja podszywka dostała perma (wiem z amxbans) ja na kompie byłem równo o godzinie 10:00. Około godziny 10:30 M l o d z i a c z e k ; d pyta się mnie od kogo dostałem ub to mówie od BLaz'e (myślałem , że chodziło o bana z przed 2 dni ) i wtedy pisze mi że dostaje aktywnego bo on tam nie widział prośby , a M l o d z i a c z e k ; d jest "mądry" w amxbans wyszukał mój nick ,a nie IP. Proszę administrację o ogarnięcie jego bo to jest szok jakim on jest adminem. Ja rozumiem , że każdy jest człowiekiem ale ja mu pisałem jak bana jeszcze nie dostałem żeby wyszukał poprzez IP ,a M l o d z i a c z e k ; d jest "ogarnięty" i dał mi bana. Tyle z mojej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 WYJASNIONE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Close Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi