..:GramBezButow:.. 0 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Imię : Jonathan Wiek : 27Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach) : 60hDoświadczenie w kwestii (ten dział w którym chcesz być np Wywiady/dzienniki/tygodniki itp) : (Oczywiście wywiady) Kiedy chodziłem do gim. zapisany byłem do takiego koła gdzie opisywane było życie naszej szkoły i klas, pamiętam moją klasę hah... tak ich opisałem że wyszli na aniołków z innymi klasami tak nie było a nasza klasa do aniołków nie należała, mam nadzieję że wiecie co mam na myśli ^.^ o szkole opisywaliśmy zazwyczaj rzeczy których nikomu się nie chciało czytać bo zajmowały się nimi dziewczyny a one wiecie, oh... jak źle na sali gim. jak się nauczyciele sprawują wiecie same nudy. Pisałem również 2 pamiętniki kiedy byłem mały i mieszkałem na wsi, opisywałem tam co robiłem dziś, ile i gdzie spędzałem czas, kolejnym był mój tydzień, wpisywałem tak jak on mijał, czy fajnie było w szkole, czy spodobała mi się jakaś dziewczyna, wiecie takie życie 12 latka. Znajomość z większością użytkowników: Oczywiście.Dlaczego ja ? : No więc tak, chciał bym spróbować na tym stanowisku i pokazać jak fajnie można się przy tym bawić, będę robił wywiady nie tylko związane z jego datą urodzenia itp. tylko będę zadawał takie pytania żebyście mogli się pośmiać i poznać osobę z kilku stron między innymi (konkretny wywiad). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schabusss :D 0 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 WOW piękne podanie Jestem na tak nie ma żadnych powodów żebym nie był na tak ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieberlOve[x] 0 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Jestem na tak. Na serwerze dobrze ogarniasz to i dasz radę na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 przyjęty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi