Lexani 0 Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Nick : ~MocnyReko~Link do SSów :Wycinek z konsoli : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : MocnyReko [AMXBans] Powod : ' ab.. ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 31.63.52.98 ' [AMXBans] ======================================= Serwer : cod 45000 lvl Dostałem bana za miny i klatki na godzinę po tym jak wyszedłem z serwera. Nie wiem jakim cudem dostałem bana skoro nic mi się nie wyświetliło. Później chce wejść na cs wyświetla mi się ''Zbanowny nick'', zmieniłem nick i wszedłem na serwa po to aby zapytać się za co ban no i nagle dostałem perma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexani 0 Opublikowano 19 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 To dostane UB ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Niestety, wejscie na aktywnym=ban permanentny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Gracz zostaje zbanowany a temat zostaje zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Gracz zostaje zbanowany a temat zostaje zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 22 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Lista banów → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum → Archiwum: Prośby o UB". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi