Ofiarnik 0 Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 1: Ofiarnik 2 -_-GameOwer-_- 3 Gracz 4 17-18 5 mam w graczyco mogą potwierdzic 6 gralem sobie na mapie zm_ojciec . Zostalem sam humanem i gracz o niku -_-GameOwer-_- zucil mi bombe . Na wczesniejszej mapie tez mi zucil.ale na mapie zm_snow zucil komus i jakis admin zaragowal i zbanowal go na 1h . prosze o rozpatrzenie tej sprawy i ukaranie banem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZabawnY 24 Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Potwierdzam, byłem swiatkem ja on rzucał na 1 humana pake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budus 53 Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Jak go spotkam to zbanuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Następnym razem weź IP/SID GRACZA amx_ip / status i podaj w temacie bez tego nie możemy go ukarać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budus 53 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Gracz został zbanowany. Można zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #4 [ZombieExpMod 4.3]Cs-Classic.pl[MISJE] | Pukawka.pl → ZombieSkargi" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi