JeloneK 0 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zrobiłem coś tak ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Politechnik 0 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Po 1 nie odgapiaj mojego obrazka na 1 , po drugie słabe to . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK 0 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Dawidek to tylko obrazek oglądałem zdj i dostałem wizję ;] ehh dla cb wszyscy robią słabe -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChiLL 74 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 4 obrazek jest dobry, tylko napis powinien być mniejszy. Na 1 warstwy z napisy lepiej by wyglądały jakby warstwy były ułożone w innej kolejności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK 0 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Aha dzięki za radę ;] Masz Piwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szagan 0 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Nie kręcą mnie twoje pracę :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BONIFACY 0 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 super jjelonek MASZ PIWO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cr0wN .! 0 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Może nie jestem jakimś "specem" od grafiki, bo sam nic nie umiem, ale mnie jakoś nie jarają te prace, bo widzę tu tylko dołożony napis, nic od siebie, żadnych filtrów itp. Ale to tylko moje zdanie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK 0 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Filary itp robiłem w tych pracach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi