SkalnyPatataj 100 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 1.Twój Nick: SkalnyPatataj 2.Nick admina/gracza który zawinił: Dex 3.Admin/Gracz : Gracz 4.Data i godzina: ------------ 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): SSy które dał zeby dostać ub 6.Opis sytuacji: Blaze popełnił błąd, ponieważ na Cs-Classic zabronie jest mieć podświetlone modele jak widać modele jak i broń świecą się, więc powinien być ban a Blaze dał UB. To, że modele się swiecą może to być także Super Simple Wall Hack. Proszę o zbanowanie tego gracza.. Nie wiedziałem gdzie moge to napisać, więc napisałem to tutaj bo bana na tym serwerze dostał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Przepraszam, a gdzie ci się broń świeci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkalnyPatataj 100 Opublikowano 20 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Nie widzisz, że jest jasny bardzo kolor ? i zobacz na model który leży przy ściane na długiej jak mocno się świeci. Ewidentnie podświetlane modele albo SSWH podajrze v .1.7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 No dziwnie wygląda ten model, ale dalej na małej pochylni przy bs'ie możemy zauważyć także model lecz on już się nie świeci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Dalej nie wiem gdzie ci się broń świeci... To ja mam tak samo... Czasami wychodzą takie "głupie ss'y" ale zostawie decyzje h@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkalnyPatataj 100 Opublikowano 20 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 No to czekamy. Rybak zbanował już tak bo koleś miał takie same ssy i wyrwał bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 ssy ktore u mnie nie przeszly byly zrobione w bardzo ciemnym miejscu w trupie , takze tam ewdentnie ta osoba miala podswietlane modele tutaj u tego gracza nie mozna tgo jednoznaczenie stwierdzic bo jest to jasne miejsce takze uwazam ze decyzje BlazE za sluszna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wyjasnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi