GameOver 0 Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Cześć. Mój nick w grze to "GameOwer`" piszę ten temat z prośbą o szybką reakcje w mej sprawie. Niechcący kilkakrotnie rzuciłem nie zbyt konfortowo bomy potocznie zwane "paki" na jedną osobę. Starałem się tego nie robić ale jak ustawiam tryb w bombie "impact" to wystarczy że czegoś dotknie i wybucha a że akurat trafiło na jednego typka o nicku "Ofiarnik". Ale moim zdaniem nie zasłużyłem na bana For-Ever "Perma" Więc proszę o to by tą kare zmieniono na max 1 dzień bana. Z góry dziękuje i pozdrawiam. GameOwer` Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Września 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Ban jest na 2 tygodnie Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Lista banów → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum → Archiwum: Prośby o UB". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi