GameOver 0 Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : -_-GameOwer-_-` [AMXBans] Reason : ' aktywny ban ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 533993199 ' [AMXBans] Your IP : ' 217.153.173.246 ' [AMXBans] ======================================== Chciał bym zgłosić przeciw normalnie jest że za 1 bomba na 1 człowieka=1h ban a ja za 3 bomby dostałem 2 tygodnie. Więc chce zgłosić odwołanie. I prośbę o bana na max 1 góra 2 dni. Proszę o reakcję admina. Przyczyna za 2 tygodnie kończy mi się super vip. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Września 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Ty wiesz że istnieje takie coś jak amxbans?Nie pokazuj starych wpisówhttp://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=7409 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Lista banów → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum → Archiwum: Prośby o UB". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi