Chill94 37 Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Imię: Adam Wiek: 19 lat Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach): teraz trochę mniej ale staram się jak najwięcej. Doświadczenie w kwestii (ten dział w którym chcesz być np Wywiady/dzienniki/tygodniki itp): Wywiady. Doświadczenie spore. Miałem juz redaktora ale, ze względu na brak czasu wtedy straciłem go. Znajomość z większością użytkowników: Znam większość Dlaczego ja?: Nie wiem xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Hmm. Trudno odpowiedzieć +wymagania -aktywność na forum Ale oj tam Na Tak redaktorów brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Tak, wiesz o co w tym chodzi i masz doświadczenie ..//wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 30 Października 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Rekrutacja → ON Redaktor" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi