Chill94 37 Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Imię: Adam Wiek: 19 lat Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach): teraz trochę mniej ale staram się jak najwięcej. Doświadczenie w kwestii (ten dział w którym chcesz być np Wywiady/dzienniki/tygodniki itp): Wywiady. Doświadczenie spore. Miałem juz redaktora ale, ze względu na brak czasu wtedy straciłem go. Znajomość z większością użytkowników: Znam większość Dlaczego ja?: Nie wiem xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Hmm. Trudno odpowiedzieć +wymagania -aktywność na forum Ale oj tam Na Tak redaktorów brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Tak, wiesz o co w tym chodzi i masz doświadczenie ..//wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 30 Października 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Rekrutacja → ON Redaktor" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi