Cartey : D 28 Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Typ Pracy: avekWymiary:150x150Render, Stock: ---Napis/y: Cartey Tematyka:fajna laska w tleKolorystka: kolor niebieski napisuInne: napis Cartey ma tak fajnie mrugać : ) nagrodze lubie to kazda prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cartey : D 28 Opublikowano 27 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 REF!!!! Ludzie ile mam czekać staje się to irytujące ..... Ten avek ma wyglądać podobnie jak avek Truskawkowego !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Może po prostu nie jestem w stanie, zrobić takiego "mrugającego" napisu, i jak mam ci zrobić to samo jak truskawkowy jak ty chcesz dziewczynę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cartey : D 28 Opublikowano 1 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Chodzi o sam napis tło to chyba nie problem prawda ? a jak nie jesteś w stanie tego zrobić to może zapytasz kogoś o poradę ? w podaniu piszesz że jesteś w stanie robić prace ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Chodzi o sam napis tło to chyba nie problem prawda ? a jak nie jesteś w stanie tego zrobić to może zapytasz kogoś o poradę ? w podaniu piszesz że jesteś w stanie robić prace ... Jestem w stanie zrobić normalne, i każdy o tym wie wystarczy popatrzyć na inne zlecenie zrealizowane przez mnie. To że ty masz jakieś wymagania to już nie moja wina ja tego nie umiem i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witol 12 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Jestem w stanie zrobić normalne, i każdy o tym wie wystarczy popatrzyć na inne zlecenie zrealizowane przez mnie. To że ty masz jakieś wymagania to już nie moja wina ja tego nie umiem i tyle. Przepraszam, że się wtrącę ale: Spróbuj z Gif movie maker. Dziękuję dobranoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Brak aktywności = close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi