bieberlOve[x] 0 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Nick :Sabina Link do SSów :Nie mam ich :< Wycinek z konsoli : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Cs-Classic.xaa.pl [AMXBans] Powod: 'Wstaw screeny na cs-classic.pl' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '77.65.115.106' [AMXBans] ======================================= Nie zapisały mi się. Nie wiem czemu. Pewnie już nie dostanę ub .. ale trudno mówię prawdę nie mam ich ani w cstrike ani w cstrike_polish. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 SS były robione a dokładnie było ich 5. Masz 24h na wstawienie SS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieberlOve[x] 0 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Ale ja ich nie mam. Nie zapisały mi się ;/ a ja chce tu jeszcze grac. Zrób mi od nowa pod ukrytym nickiem żebym nie wiedziała i już dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 bieberlOve[x], nie interesuje mnie to mają być i koniec jak nie to nie ma UB! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieberlOve[x] 0 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 no to nie ma ub do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Każdy kto dostanie ss je wstawia i all działa o to już druga taka sytuacja u cb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 okej /CL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi