PatrykoO 1 Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 1.Twój Nick: (1)PatrykoO [..(xd)] 2.Nick admina/gracza który zawinił: PatrykoO 3.Admin/Gracz : Gracz 4.Data i godzina: 2013-09-23 ok 13:35 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://www.speedyshare.com/SQbRg/Podszywa.png 6.Opis sytuacji:Ziomek się pode mnie podszywa NIe mam pojęcia czy to dobry jeżeli zły to przenoście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cartey : D 28 Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Dziwne ty byłem na ns tak on na steam to poco miał by się pod cb podszywać to może ty podszywałeś się pod niego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykoO 1 Opublikowano 23 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Ja mam steam i polowe adminow w znajomych kazdy wie ze prawdziwy PatrykoO gra na steam (na bogato!) :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 23 Września 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Masz skopiować IP, ja nie będę przepisywał z obrazka ^ ^Ile razy mam informować że rejestracja nicku jest darmowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikey 11 Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Polecam rejestracje nicku, darmowa jak była o tym mowa wyżej. ?A i tak, mam PatrykoO na steam, i on gra na steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Września 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #4 [ZombieExpMod 4.3]Cs-Classic.pl[MISJE] | Pukawka.pl → ZombieSkargi" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi