NTT System Nufel^^ 0 Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 siemka jest taki problem dziś dostałem bana od janosika i powód wstaw ss-y ale nie zrobił mi ss a gram na tym serwie juz z 5 miesięcy i ostatnio zmieniłem nick nigdy jeszcze nie dostałem bana ani kicka mój poprzedni nick .::Po Prostu SebeK::.. Prosił bym o jak najszybsze odbanowanie serwer cod-mod ponieważ bardzo mi zależy aby grać dalej na tym serwie. Dzięki .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLNY Lala 36 Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Janosik robił Ci ssy bo jeszcze mówił na u@ że robi. Poszukaj ich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 A więc tak jak masz Win 7 to poszukaj. Wejdz w folder moje dokumenty ( przeważnie nazwa konta) na pulpicie, daj organizuj -> opcje folderów i wyszukiwania -> widok -> i zaznacz pokaż ukryte pliki foldery i dyski. Teraz pojawi ci się folder AppData, wejdz tam i kliknij Local, nastepnie VirtualStore, potem program files, i tam będzie twoje archiwum valve, gdzie na 99% bedą twoje ssy.Masz ss'y poprostu nie możesz ich znaleźć.Jak już odszukasz wrzuć je tutaj: http://forum.cs-classic.pl/forum/85-pro%C5%9Bby-o-ub/ I dostosuj się do wzoru/sposobu wrzucania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi