Blind 15 Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Znalazłem fifkę pod szafa! Kiedy ty skończysz z narkotykami?- Jakie narkotyki! Uwierz mi od kiedy ciebie poznałem zmieniłem się,zerwałem ze swoją przeszłością, jesteś jedyną którą kocham.- Synu to ja - twój ojciec! Idzie 3 kolesi, jeden zjadł LSD , drugi SPEEDA, trzeci spalony ZIELSKIEM. Nagle widzą przed sobą mur. Zaczynają się zastanawiać co zrobić z tym fantem.Koleś nakwaszony powiada: przeniknijmy go, drugi na speedowany: przeskoczmy go!Na to wszystko pan po Marihuanie: lepiej chodźmy coś zjeść! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Zacny Suchar milordzie:D to jest lepszejsze:D:DD Rozwiedziony facet spotyka na przyjęciu obecnego męża swojej byłej żony.Po kilku drinkach nabrał odwagi, podchodzi do gościa i pyta z przekąsem:- No... jak to jest używać takiego przechodzonego sprzętu?Na to nowy mąż odpowiada:- Nie jest źle. Po pierwszych 8 centymetrach dalej to właściwie nówka. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak Aktywności Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi