sowhigh 7 Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Ponawiam temat , niewidze adminow na serwerze czy kazdy jest w szkole no sry ale wbijam na ten serwer zeby sobie elegancko pograc , spamowalem z 30 minut na u@ jak byl pelny serwer , niechce mi sie nagrywac demek itp bo od tego sa admini . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*WSRH* Siemanko:) 27 Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 No zgodze sie z tobą, dużo gra cziterów, teraz zacząłem ogarniać bo nie widze adminów i ja więc ja jakoś daje rade. A jeśli grasz a masz mnie na steam to pisz wejde i załatwie sprawe. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rentui 3 Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Potwierdzam rzadko widzę, żeby ktoś ogarniał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 27 Września 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Postaram się zapewnić tam adminów. Napisałem do starych znajomych i powinni nam pomóc.Od razu mówię że to nie oznacza braku cziterów i tego że admini ci będą co chwile, ale mam nadzieję że będą bardzo dobrze wywiązywać się ze swoich obowiązków i że admini będą teraz częściej na serwerze.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 29 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #2 [Only DD2] Cs-Classic.pl CLASSIC] | | Pukawka.pl → FFaOgólne" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi