sowhigh 7 Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Ponawiam temat , niewidze adminow na serwerze czy kazdy jest w szkole no sry ale wbijam na ten serwer zeby sobie elegancko pograc , spamowalem z 30 minut na u@ jak byl pelny serwer , niechce mi sie nagrywac demek itp bo od tego sa admini . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*WSRH* Siemanko:) 27 Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 No zgodze sie z tobą, dużo gra cziterów, teraz zacząłem ogarniać bo nie widze adminów i ja więc ja jakoś daje rade. A jeśli grasz a masz mnie na steam to pisz wejde i załatwie sprawe. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rentui 3 Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Potwierdzam rzadko widzę, żeby ktoś ogarniał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Września 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Postaram się zapewnić tam adminów. Napisałem do starych znajomych i powinni nam pomóc.Od razu mówię że to nie oznacza braku cziterów i tego że admini ci będą co chwile, ale mam nadzieję że będą bardzo dobrze wywiązywać się ze swoich obowiązków i że admini będą teraz częściej na serwerze.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #2 [Only DD2] Cs-Classic.pl CLASSIC] | | Pukawka.pl → FFaOgólne" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi