C!chy 0 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Broń snajperskaAby stać sie dobrym snajperem potrzeba naprawdę sporo treningu, a więc jeśli na początku nie bedzie wam wychodziło to uszy do góry i próbujcie dalej :-) .Kamuflaż:Zawsze bierz pod uwagę rodzaj mapy, na której chcesz byc snajperem; znajdź najlepsze pozycje snajperskie i tam się ulokuj (cień padający od ściany, skrzynki, krzaki).Staraj się, aby twój ubiór był dopasowany kolorystycznie do otoczenia. Będąc na swoim miejscu nie poruszaj się przed pierwszym strzałem, aby nie zwracać na siebie uwagi. Po oddaniu strzału warto zmienić pozycję; skuteczną metodą jest tez chowanie się na czas przeładowania broni.Jak strzelać:Nie powinieneś być w ruchu podczas oddawania strzału, ponieważ tak wystrzelony nabój w 99% nie trafi oddalonego przeciwnika. Gdy masz pewność że trafisz, strzelaj również przez skrzynie i wąskie ściany (jednak tak posłany pocisk zadaje o 50% mniej obrażeń). Jeśli przeciwnik znajduje sie bardzo blisko ciebie, użyj pistoletu, lub gdy masz jeszcze szanse schować się po strzale, spróbuj trafić bez lunety, a pistoler wyciągnij dopiero po chwili.Kiedy wiesz, że wróg czai się w pobliżu, lecz nie jesteś w stanie zabić go sniperką użyj granatu lub wycofaj się, tak aby uzyskać większe pole widzenia.źródło: http://www.wiaderko.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amN 0 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 http://cs-puchatek.pl/poradniki-cs-1-6-source/200210-poradnik-awp-jak-byc-dobrym-snajperem.htmlSkąd przyszło mi do głowy żeby sprawdzić ? Pamiętam poradniki o AWP i pamiętam to "Uszy do góry" Warna poproszę dla Cichego za nie podanie zródła :]Jeżeli chcesz mogę Ci dac jeszcze z 10 linków gdzie są te same poradniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C!chy 0 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 ja mam to z wiaderka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..:GramBezButow:.. 0 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 A może daj coś od siebie ? ze swojej wiedzy To od razu inaczej będzie wyglądać. I może jakieś piwo wyłapiesz.A tak to kopiuj-wklej nic trudnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vPerfect 0 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Cichy mogłeś powiedzieć że jest to z wiaderka .Bo teraz jest tak jakby warn powinienAle daje + że napisałeś i niektórzy gracze będą wiedzieć .Bo tu grają .Więc Piwko przynajmiej odemnie na uszczęśliwenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieberlOve[x] 0 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Fajne, ale daj źródło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel_TSH 1 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 nie ma wiedzy to nie daje od Siebie ale naprawde czy poradnik jest potrzebny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimuras 0 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Nie wiem po co poradnik jak grać z AWP. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 no przyda sie tym osobą które nie ogarniają awp lub pierwszy raz nią beda grac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 No dobre , ale mogles podac zrodlo ;/ bo sam od sb pewnie nic nie dopisales. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi