Rybak 476 Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Witam,Tutaj możecie pisać co mamy poprawić/zmienić w nowym sezonie naszego serwera.Start sezonu 4 - 28.09.2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 28 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 dodane 2 nowe klasy,poprawione misje , mozliwe ze na dniach dodam jeszcze jakieś perki oraz kilka nowych map Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Chcialbym zeby byl dodany ten noz KOMANDOSA,aa i FBI klasa to jest przesada zmiencei mu WIDOCZNOSC zeby go bardziej bylo widac:)bo na takich mapach jak eldorado westwood calkiem go nie widac!! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arsen HBC 0 Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Saper nie ma 2 skoku ;/ troche lipa bo wszyscy maja jakies dmg a saper nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiołaS 5 Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Fajnie wgl, że komandosowi miałeś coś dodać a nie dodałeś. -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Też byłbym za zmniejszeniem widoczności dla FBI 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej(*) Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Nalegam żeby zwiększyć exp za fraga u profesjonalisty, czemu ? za asystę łapie 160-70 expa, neich chociaż on ma z 130-150, zważywszy, że on nei ma żadnych wspomagaczy to chyba nie jest głupi pomysł. W zamian można mu zabrać awp, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LewyMario 1 Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 awp niech zostanie a po prostu dac mu wiecej expa za fraga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 29 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 poprawione na 150 expa , skok w saprze powinien juz dzialac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 A co z moimi?noz komandosa go nie widze i zwiekszcie w FBI zeby go bylo bardziej widac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 29 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Fbi nie zmienie bo ma 100/255 to nie jest jakos masakrycznie malo nad nozem sie zastanowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiołaS 5 Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 A co z komandosem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dav 0 Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 ja bym dał komandosowi TMP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arsen HBC 0 Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Skok na saperze dalej nie dziala ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 29 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 KLASA KOMANDOS MA 10 DMG W M4 TYLKO O 5 MNIEJ OD KLASY PREMIUM DODATKOWO MA APTECZKE KTORA NA FULL INCIE LECZY Z 200+ HP NIC WIECEJ NIE DODAM DO TEJ KLASY - TYLE ALBO ZABIERAM WOGOLE DMG I COS DODAJE ALBO NIE DODAJE NIC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klarys Sam W Domu 2 Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Nie krzycz Rybak bo się popłaczą... Fbi mimo iż denerwuje(głownie przez +20dmg w glocku) nie jest wcale tak dobrą klasą jak by się wydawało... Zobaczycie, jak każdy do 150 lvl dobije to Fbi będą płakać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 30 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Ta klasa jest praktycznie od poczatku serwera nie zmieniana nie rozumiem dlaczego po paru miesiacach ktos ma do niej jakies ALE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 ziomale nie da rady 1/1 cichemu wiem wiem ze nim gram ale dla was lepiej 1/1 ale dla tych co graja to zepsucie klasy nie narzekam ale wgl nie siada kosa jak nozownik ma 1/2 i zmniejszona widocznosc a jest zwyklaa klasa i ma jeszcze 2 x skok ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 1 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Nie bedzie zadnego 1/1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arsen HBC 0 Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 saper dalej bez skoku , i miny malo bija jak dam 40 int to po 78 bije a na 0 jest 70 .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiBoL 44 Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Proponuje zrobić komende /daj/oddaj , bo nie każdy chce bądź ma item aby się zamienić celowo bo chce dostać dany item. Również jeśli da radę to naprawić statystyki Skupienia, ponieważ to wgl nic nie daje. Zrobić więcej expa za misje, bo tyle ile one dają to więcej nabija się przez same zabicia. I zrobić jakieś nowe przedmioty na dmg, bo mało ich jest, albo jakieś inne ciekawe przedmioty. Wpadłem też aby zrobić taki magazyn, mianowicie przechowywalnie na itemy, ale aby coś w niego schować trzeba wpłacić 16 000 $ albo 50/100 monet. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej(*) Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 dało by radę dodać do zestawu rambo 5dm do MP5 ? w końcu to tylko MP5 nawet nie poskanujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arsen HBC 0 Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Zgadzam się z Samo$'em . No i moje 5 groszy czyli SAPER (1 skok <nie dodany>) +miny mało biją proszę o poprawienie tego Pozdro .:Arsen:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 7 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 "Depozyt" - z tym do tworcy modyfikacji a nie do osoby ktora nauczyla sie wszystkiego sama w 2 miesiace. 2. Saper - Bedzie poprawiony 3. Zestaw " Rambo " pomysle 4. Statystka skupienie - nie ja to stworzylem zale do -_- , misje juz poprawialem nie mam zamiaru dodac w nich wiecej doswiadczenia. 5. Daj/oddaj - N I E Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 To chociaz zmienic ze PERKI sie wymienia pod numerem 8 lub 9 bo nieraz zmienialem perk na EGZEKUCJE klikalem numer 1 i wtedy ktos dal WYMIEn i tracillem perk!!!to jest denerwujace i co z tym NOZEM KOMANDOSA? zeby mial 1/1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi