FoX 0 Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Nick: 'KiSuKe Link: http://speedy.sh/vMapy/ssssy.rar Wycinek: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Powod: 'Wstaw screeny na cs-classic.pl' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:54009741' [AMXBans] Twoje IP: '83.7.244.33' [AMXBans] =============================================== PS. 40 minut temu dostałem bana, dopiero wszedłem na serwa, 3 rundy i znowu SS'y. Trochę wyrozumiałości, to że trafiłem parę baniek nie oznacza, że jestem odpalony od razu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Gracz odbanowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Lista banów → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum → Archiwum: Prośby o UB". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi