Zakeh` 0 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Znowu zgłaszam się do uniewinnienia, ponieważ zostałem niesłusznie ukarany banem permanentnym. (Nie wiem za co) . Były screeny i demko, widać ze nic nie mam to dlaczego dostaje BANA perma ? 1. Serwer : #2 [Only DD2] Cs-Classic.pl CLASSIC] | | Pukawka.pl 2. Nick : Zakeh` 3. Link do SSów : Nie zrobiono mi ich :|4. Wycinek z konsoli : Nick : Zakeh` Adres IP Ukryty Typ Bana SteamID lub IP - STEAM_ID_LAN Powód Bana : wyjasnij bana na forum Wykonano : 01.10.2013 - 19:14:51 Wygasa Nie określono Zbanowny przez sowhigh<2k7 Zbanowany na #2[TOP3][CLASSIC Only DD2] Cs-Classic.pl | pukawka.pl (de_dust2) Wszystkie wygasłe bany 3818 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 czekam na admina banujacego sowhigh<2k7 w przeciwnym razie po 24h ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowhigh 7 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 niech inni obejrza i sie wypowiedza sry za demko troszke niewyrazne ale same banki sypiesz czlowieku niemasz wh , tylko masz aima . http://speedy.sh/RuETU/zakeh.dem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBest147 45 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 ssy dostałeś gdzie indziej grałeś na aimie same hedy leciały nawet kolega na tsie mówił ze ci celownik tak skakał i celowałeś do 2 osób na raz więc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakeh` 0 Opublikowano 1 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Głupoty. Celownik mi nie może skakać jak nie mam AIMA ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowhigh 7 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Niech onejrza inni i sie wypowiedza ,, nie wierze zebys na takim farcie caly czas banie walil , nie bylo ani jednego powtarzam ani jednego fraga bez glowy . i niespamowac juz wiecej bez obejrzenia demka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 akcja na dlugej wyrazny przeskok celownika na drugi model gracza CT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Gracz zostaje zbanowany a temat zostaje zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Lista banów → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum → Archiwum: Prośby o UB". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi