M l o d z i a c z e k ; d 61 Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Nick : M l o d z i a c z e k ;dLink do SSów : Nie mam -,-Wycinek z konsoli :BUILD 5787 SERVER (0 CRC)Server # 158[AMXBans] ===============================================[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie.[AMXBans] Zbanowany Nick : PaPkU[AMXBans] Powod : ' Czitowanie '[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN '[AMXBans] Twoje IP : ' 194.181.137.99 '[AMXBans] ===============================================Warning: RAD_ERROR_NOCONTENT for cellid 180Warning: RAD_ERROR_NOCONTENT for cellid 181M l o d z i a c zSerwer : to jest zrobione na FFA -,- .. a ja na coda nie moge przez niego wejsc bo to samo ip mamy ... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Października 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Ja ci UB nie dam, pisalem setki razy że macie sobie to załatwić. Dwa razy UB dostaliście, ja 3 raz nie dam bo to chore. Jeśli wy macie wyjebkę to ja też +1 warn za spam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 W takim razie zostało Ci napisac do Rybaka na GG/PW.Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Lista banów → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum → Archiwum: Prośby o UB". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi