dasdw 0 Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Moj kolega ma problem na jednym serwerze.Otoz jest taki niesforny typ który a to ma wh a to sh i do tego obraza.No i dostal bana i za chwile znwu przychodzi.co zrobic aby taka osoba byla calkowicie zablkowana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vienio92 37 Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 amx_addnick // dodaje nick do listy zbanowanych nicków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Vieno ale to niestety nie pomoże bo osobnik może tak samo zmienić nick.Nie ma na takich botów sposobu ( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vienio92 37 Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Wiem ale wiesz ma np duży lvl to od nowa musi grać Po jakimś czasie sam odpuści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Vienio92, ale np na dd2 który wyjdzie? TO już nie bd kolorowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vienio92 37 Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 No wiem ale co mu zrobisz heh jeszcze pomyśle jak można go całkiem zablokować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasdw 0 Opublikowano 25 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 wlasnie :/ chodzi mi o to zeby go zbanowac tak zeby nic nie dawalo zmienianie nicku i ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 -ban na zakres (plugin: RageBan)-ban na neo (plugin: NeoBans)-ban na nick-ban na cfg do wyboru do koloru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Wiesz co ja tam bym proponował na początek ip... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Snajper, chodzi mi o to zeby go zbanowac tak zeby nic nie dawalo zmienianie nicku i ipCzytaj!! potem pisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: ZamykamJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi