avangarda 0 Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Avan'Garda' Gram gram nagle mnie zabili wiec patrze jak ktos inny gra nagle wyskakuje mi wstaw ssy na forum, wchodze w folder a tam ssy sa ale nie moje.. byla one "dominikaaaaa" link http://speedy.sh/2NXkY/ssy.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Dostałeś ssy od kogoś tylko poprostu byłeś już martwy Wszedłeś na Aktywnym banie co jest nagradzane PERMEM. Ja ci ub nie dam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Ty chyba sobie jaja robisz... Ss'y ktoś ci zrobił jak byłeś martwy i byłeś takim debilem za przeproszeniem, że nie wyłączyłeś WH... A ty w tym momencie patrzałeś na tego gracza ale to nie znaczy, że ss'y nie są twoje.. 03.10.2013 Avan'Garda' Niedostępny dziku Wstaw screeny na cs-classic.pl Na zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Gracz zostaje zbanowany a temat zostaje zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Lista banów → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum → Archiwum: Prośby o UB". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi