avangarda 0 Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Avan'Garda' Gram gram nagle mnie zabili wiec patrze jak ktos inny gra nagle wyskakuje mi wstaw ssy na forum, wchodze w folder a tam ssy sa ale nie moje.. byla one "dominikaaaaa" link http://speedy.sh/2NXkY/ssy.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Dostałeś ssy od kogoś tylko poprostu byłeś już martwy Wszedłeś na Aktywnym banie co jest nagradzane PERMEM. Ja ci ub nie dam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Ty chyba sobie jaja robisz... Ss'y ktoś ci zrobił jak byłeś martwy i byłeś takim debilem za przeproszeniem, że nie wyłączyłeś WH... A ty w tym momencie patrzałeś na tego gracza ale to nie znaczy, że ss'y nie są twoje.. 03.10.2013 Avan'Garda' Niedostępny dziku Wstaw screeny na cs-classic.pl Na zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Gracz zostaje zbanowany a temat zostaje zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 22 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Lista banów → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum → Archiwum: Prośby o UB". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi