SmErF 0 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Nick : A.R.F Szajka Link do SSów : yyy nie mam bo jakis admin nie dal mi .... prozba o un ban .. miałem 4na 1 na mapie de_inferno grały dzieci i admina zawolały ze cos mam ... z góry dzieki .. Wycinek z konsoli : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Cs-Classic.xaa.pl [AMXBans] Powod: 'Wesolych swiat ! (czity)' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:57257647' [AMXBans] Twoje IP: '83.26.10.34' [AMXBans] ======================================= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schabusss :D 0 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 ewidentnie miałeś czity ! ub nie będzie ! :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmErF 0 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 haha niby czemu co wykryles u mnie malolacie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schabusss :D 0 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Małolacie to mów do kolegów nie do mnie bo nim nie jestem. miałeś Wh !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmErF 0 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 hahah mialem wh smieszne ... po czym to wywniokowales jak weszles na 1 runde i od razu dales mi bana koles mogles dac ssy hahahaha zajebisty jestes wh haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChiLL 74 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Schabusss , jak banujez bez screenów to powinno być demko. Jak go nie masz to należy się ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 UB brak dowodów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi