TheBest147 45 Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 1. Serwer:FFA Only dd22. Nick:*_*LOL*_*3. Imię:Mateusz4. Wiek:14 za kilka miesięcy 15 5. Znajomość Amxx(0/10):86. Mikrofon(Tak/Nie)ół na pół bo mam echo7. Czas spędzony na forum: Time Online2d 4m 36s8. Opisać siebie:Jestem miły do czasu ale trzeba dużo aby mnie sprowokować ale bezprzesady nie mam adhd ani nic i mam miła strone i tą nie miła jak każdy człowiek9. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Cziterów jest pełno a adminów zero jak widze takiego aima albo wh to aż chce sie go zbanować taka prawda 10. Linki do reklam: http://holyshit.pl/t...628-cs-classic/http://cs-gra.pl/-vt105294.htm#298262http://www.turek-cit...898-cs-classic/11. Co zrobisz gdy:-Ktoś używa dopalaczy;Ssy Perm Demko Perm-Gdy ktoś nadużywa micro;ban od 5-30 min-Nadużywa Kultury na serwerze; kcik ban od 5-1h12. Platforma Cs(Non Steam/Steam):Non Steam Prosze o rozpatrzenie mojego podania pozytywnie mam tam chyba 9h ale ten czas nadrobie i prosze o danie mi szansy bo bez adminów wasz server padnie jak widze ile admin jest na servie tak więc prosze o pozytywne komentarze wiem że mam 14 lat ale cóż dajcie mi szanse każdy na nią zasługuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 jedno podanie na tydzień bodajże nie co 4 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sniper Elite8343 1 Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 jestem neutral - -wiek -aktywność całkiem całkiem +Dorób dwie reklamy +amx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamknij Oczy 88 Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Na nie ... nie ma 2 reklam + reklamy kopiowane z tamtego podania ( soprawdzice jak nie wierzycie ) Na nie !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Wiek, godziny na serwie i podania co tydzień Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 4 Października 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: NIE Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #2[Only DD2/Inferno/Nuke] Cs-Classic.pl| | Pukawka.pl → FFaPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi