Appl3. 86 Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Cześć.Mam problem na codzie 45k lvl , a mianowicie gdy chce zbanować gracza o nicku Dafu[q] za aima to gdy daje mu bana to mogę czekać i czekać ,a bana i tak się mu nie da. Chciałem robić mu ss'y 2 razy zrobiło się 5 i uciekł odrazu , już nie mam pojęcia co zrobić dlatego piszę ten temat abyście wy go zbanowali. Dafu[q] IP: 83.6.92.69 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 6 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Gracz już dostał bana. Mam też problem z innym graczem o nicku ma on zmienne ip i ciągle wchodzi , proszę was o to abyście mu dali bana na zakres. IP: 88.199.232.150 Nick : Gr33ny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FaSeR 32 Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 tui masz racje ten Gr33ny to juz troszke przesadza a jak znajde to wkleje demko bo mam gdzieś na niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Była mowa, że na zakres już nie będzie bo są później nieporozumienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi