M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Nick :M@jki H@rdcorLink do SSów : Brak Wycinek z konsoli :[AMXBans] ===============================================[AMXBans] You are banned from this Server![AMXBans] You are permanently banned.[AMXBans] Banned Nickname : BAN[AMXBans] Reason : ' Zgloszenie na forum '[AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 263576519 '[AMXBans] Your IP : ' '[AMXBans] ======================================= Serwer :Call of Duty 45001 LVL Proszę o UB ponieważ dostałem bana nie wiem za co i wogóle nie grałem pod nickiem BAN w momencie uzyskania bana. Proszę o szybkie wyjaśnienie tej sytuacji. Z góry dziękuje i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Ban od h@On Ci wyjaśni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 8 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Poda mi ktoś kontakt do H@, ponieważ chcę się dowiedzieć za co mam bana, a nie moge znaleść kontaktu do niego. A też widze, że nikt nie zamyka tematu. Czekam. Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Października 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 http://forum.cs-classic.pl/topic/12268-aim2/ Pozdrowienia dla "ogarniętego" użytkownika który dostaje warna za spam +Dziękuje za komplement Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Detektyw Karol rozwiązał sprawę.Można zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Października 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Lista banów → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum → Archiwum: Prośby o UB". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi