M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Nick :M@jki H@rdcorLink do SSów : Brak Wycinek z konsoli :[AMXBans] ===============================================[AMXBans] You are banned from this Server![AMXBans] You are permanently banned.[AMXBans] Banned Nickname : BAN[AMXBans] Reason : ' Zgloszenie na forum '[AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 263576519 '[AMXBans] Your IP : ' '[AMXBans] ======================================= Serwer :Call of Duty 45001 LVL Proszę o UB ponieważ dostałem bana nie wiem za co i wogóle nie grałem pod nickiem BAN w momencie uzyskania bana. Proszę o szybkie wyjaśnienie tej sytuacji. Z góry dziękuje i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Ban od h@On Ci wyjaśni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 8 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Poda mi ktoś kontakt do H@, ponieważ chcę się dowiedzieć za co mam bana, a nie moge znaleść kontaktu do niego. A też widze, że nikt nie zamyka tematu. Czekam. Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 8 Października 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 http://forum.cs-classic.pl/topic/12268-aim2/ Pozdrowienia dla "ogarniętego" użytkownika który dostaje warna za spam +Dziękuje za komplement Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Detektyw Karol rozwiązał sprawę.Można zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 13 Października 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 22 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Lista banów → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum → Archiwum: Prośby o UB". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi