Lolczan 0 Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Sytuacja jest taka: Pewnego dnia na serwerze dobrze mi szło miałem 5 lvl ale wbijem 6, a potem byłem pierwszym zombie i poszła bomka no i 7 lvl. A potem najlepsze byłem NEMEZISEM. Wbijem chyba 8 , 9 lvl nie bardzo zastanawiałem się nad tym. I nagle BUM!!! lag serwa. Ale się zdenerwowałem bo byłem nemkiem no, ale cóż. Wychodzę z serwa bijam jeszcze raz i co??? 5 lvl. No jap***dole. Prośba jest taka: Czy da radę przekazać mi expa do levela 8 (albo chociaż 7 ) bo kurde to aż 3, 4 levele w dupę. Proszę o rozpatrzenie mojej prośby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budus 53 Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Każdy stracił expa (nawet ja straciłem 200 xp). W tym momencie H@ musiałby każdej osobie oddawać expa, a nawet jeśli by oddał to i tak znajdą się łapczywi gracze, którzy poproszą o lvl wyższy niż wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 11 Października 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 SS?Zresztą nikt z was nie informuje mnie o crashu serwera, kiedy się zdarza, przy jakiej okazji, itd więc proszę się nie dziwić że takie coś występuję bo ja nie jestem w stanie tego naprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lolczan 0 Opublikowano 12 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Czyli dupa??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 12 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi