Krypton 983 Opublikowano 12 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 1. Serwer: ZM MOD 2. Nick: Krypton3. Imię: Łukasz4. Wiek: 165. Znajomość Amxx(0/10): 9-106. Mikrofon(Tak/Nie): TAK7. Składka(Tak/Nie): TAK8. Czas spędzony na forum: 5 DNI 16Godzin9. Opisać siebie: Miły(zależy dla kogo dla cheaterów nie), ogar. Więcej nie napisze bo nie potrafię siebie opisać niech to zrobią inni .10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Są tego 3 powody : - Lubie Serwer Zm -Chce pomóc Kudłatemu i innym adminom w ogarnięci serwera -Byłem już adminem na zm i ogarniam całą rozgrywkę 11. Linki do reklam: REKLAMA REKLAMA REKLAMA REKLAMA REKLAMA 12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; SS-y, Demko -Gdy ktoś nadużywa micro; Ostrzeżenie a potem ban od 5min-1 godziny -Nadużywa Kultury na serwerze; Ostrzeżenie a potem ban od 30min- 3 godzin 13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): NS i niedługo steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budus 53 Opublikowano 12 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Jestem na TAK. Już kiedyś był adminem na zm więc na pewno ogarnie. Poza tym przyda się pomoc na serwerze, bo adminów mało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 12 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Jestem na TAK Ogarnięty typek.Pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sniper Elite8343 1 Opublikowano 12 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 na TAK -ogarnięty -duży llvll -miły -aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamknij Oczy 88 Opublikowano 12 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Na tak. Ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izka 16 Opublikowano 12 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Jestem na tak ,wymagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 12 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 tak, przyda się pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JestemLegenda 4 Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Jestem na NIE. Nie masz za grosz kultury osobistej co jest wymagane na to stanowisko. Widać że chcesz zrobić wszystko abym dostał bana na serwie. Może jakieś problemy w rodzinie? Nie wnikam w to ale idź się lepiej wyżyj na lodówce bo cs nie jest od tego. Po napisaniu Krypton idź z mojej kampy odpisał mi to : Takich ludzi nie powinno być na tym stanowisku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Widziu 0 Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 jestem na nie, ponieważ krypton jest nie kulturalny i wyzywa wszystkich a admin nie powinien tak robić . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Października 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Nie. Masz Deathruna, zaopiekuj się nim. Zasady są u nas proste. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi