M l o d z i a c z e k ; d 61 Opublikowano 12 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 to tak.. Junior i Lolerto maja tych adminow chyba po to zeby sobie godziny nabijac na serwie ! =.= Dzisiaj i jeden i drugi afczyli na spect... Znaczy Lolerto cos tam ogarnial ale tez adczyl a o Juniorze to nie wspomne !!!... Zobaczym tylko ze wszedlem na serwa to odrazu na specta i 3 mapki przesiedzial afczac... ! -,- Zrobicie cos z tym czy jak?.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 12 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 No to ja tak samo lece ze skargą na ciebie, tak samo afczysz. Chłopie jak nie ma go to niech se wejdzie na tego speca, a jak ci to tak przeszkadza to kick i po sprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 12 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Haha śmieszny jesteś Młodziaczek , żałosny wręcz i nie wiesz może co to obserwowanie gracza ? Po 2. Po co mi godziny na serwie ? jest jakiś konkurs ? bo nie wiedziałem Po 3. Zamknij się lekko mówiąc bo ja ciebie widzę tak rzadko więc moim zdaniem nie powinieneś mieć tego admina Po 4. Podaj godzinę Też bym chciał skargę na Młodziaczka koleś na serwie jest tak rzadko , że to jest szok. Nie wiem jakim cudem on jest jeszcze adminem , nie było go chyba 2 tyg. i nawet admina nikt mu nie zabrał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 12 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Młodziak naucz się składać zdania, bo nie zrozumiałem nic z tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M l o d z i a c z e k ; d 61 Opublikowano 12 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Sam karol nawet mowil ostatnio ze za nabijanie godzin ban na tydzien ! -,- to po 1.. po 2 .. Junior moze mi powiesz ze nie Afczysz? -,- smiesze to jest po prostu.. a po 3 to na serwie mnie nie bylo bo mialem powod -,- Aa siwy.. Gdzie mnie widziales i kiedy jak afczylem na spect? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Po 1. Po co mi godziny na serwie ? Po 2. Dlaczego nie zgłosiłeś nieobecności ? Po 3. Masz jakieś dowody na to ? Po 4. Mówię ci , że nie afcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Października 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Macie od tego dział, po pierwsze. Po drugie, nie ma żadnych dowodów. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Admin Room → Ogólne " do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi