JestemLegenda 4 Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Nick : JESTEM LEGENDA, SALUTUJLink do SSów : brakWycinek z konsoli : [AMXBans] ===============================================[AMXBans] You have been banned from this Server![AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Reason: 'obraza admina'[AMXBans] Duration: '3 hours'[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:42495415'[AMXBans] Your IP: '77.87.120.49'[AMXBans] ======================================= Serwer : Zombie Mod Dostałem bana za napisanie na czacie zerżnięty jak babka z brazzersów heheheh jak KudlatY padł będąc Survi na 3h. To że wszystkich niszcze - powód do bezpodstawnego bana? To nie była obraza bo nie napisałem Kudlaty to cfel tylko rzuciłem słowa ogólnie. Ban bezpodstawny więc UB się należy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Października 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Ban skrócony do jednej godziny. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Lista banów → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum → Archiwum: Prośby o UB". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi