JestemLegenda 4 Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 1.Twój Nick: JESTEM LEGENDA, SALUTUJ 2.Nick admina/gracza który zawinił: Kudlaty 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 21:40, Dziś. 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Świadek ogorkowamamba + w chu* dużo graczy 6.Opis sytuacji: Kudlaty jako survi został dosłownie "zarżnięty" przez masę zombie. Napisałem na czacie uogólniając "ZOSTAŁ ZERŻNIĘTY PRAWIE JAK BABKA Z BRAZZERSÓW" po czym dostałem bana na 3H jako obrazę ADMINA. Nie dość straszył mnie jeszcze banem, bo przeszkadza mu to że mam pro vipa i go cisnę jak psa. Skoro nie stać cię ziomek na pro vipa to wyjdź i nie wracaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikey 11 Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Po 1. Kudłaty o ile wiem ma Pro VIP'a.Po 2. Babka z Brazzersów to jest obraza. A jak czytałeś regulamin to wiesz, że za obraze jest ban.Pozdrawiam Rikey. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Bo to była obraza admina. Powiedziałeś że został: ZERŻNIĘTY PRAWIE JAK BABKA Z BRAZZERSÓW Admin mógł poczuć sie urażony twoją wypowiedzią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budus 53 Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Obraziłeś mnie, więc według regulaminu zbanowałem Cię za obrazę admina. Tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Października 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 To teraz ja się wypowiem bo dla mnie ten ban jak i czas jest śmieszny. Ok, przyjmę że tutaj admin mógł poczuć się urażony ale największy czas trwania bana to przesada i czuje tutaj jakąś niechęć do gracza. Więc ja tego bana skracam do 1h i admin jeżeli jeszcze raz zbanuje osobę na taki okres za takie "małe przewinienie" dostanie ostrzeżenie lub utraci adma bo tutaj aż widać to nadużywanie admina bo bana na 3h(najdłużej) daje się tylko w przypadku "wyzywanie admina od najgorszych", a nie w przypadku żartu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #4 [ZombieExpMod 4.3]Cs-Classic.pl[MISJE] | Pukawka.pl → ZombieSkargi" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi